FILOSOFIE

SKIN TREATMENTS. DO IT YOURSELF. WE’LL TEACH YOU.

“We’re not here to buy you beauty, we’re here to make you feel pretty and good about your skin and make up.”

Om je huid er glad, egaal en gezond uit te laten zien is het soms lastig om het juiste product te vinden. Bij BRUSHBEAUTY zijn we van mening dat als je een product op de juiste manier gebruikt en deze op jouw huid is afgestemd, je jouw huid in topconditie houdt. Wil je een boost? Kies dan voor een behandeling bij BRUSHBEAUTY.

Een huidverbeterende behandeling bij BRUSHBEAUTY bevat altijd een peeling, waarom? Een peeling is effectief, werkt op meerdere “huidproblemen” tegelijk en het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar. Een peeling is er in verschillende sterkten en varianten. Wij werken met kruiden, fruit- en melkzuur peelings. Deze kunnen als alleenstaande behandeling uitgevoerd worden of in kuurverband voor een snel maar ook langdurig resultaat.

Wij hebben speciaal voor jou de mooiste en beste peelings uitgezocht voor een huidvriendelijk behandeling en zichtbare huidverbetering!

Naast een peeling bieden wij je de volgende behandelingen aan:
• Bindweefsel massage voor het verstevigen en liften van de huid en gezichtscontour en verminderen van lijntjes en rimpels.
• Voor een verzorgde uitstraling, bieden wij je huidverzorgende make-up en make-up advies aan.
• Om je huid er het hele jaar door gezond en stralend uit te laten zien adviseren wij je graag met betrekking tot product- en behandeladvies.

Onze filosofie: een mooie, gezonde huid is het resultaat van op jouw huid afgestemde skincare producten. Combineer dit af en toe met een peeling om je huid een boost te geven en je hebt het hele jaar een stralende huid!

Een goed advies is de basis! Wij adviseren en begeleiden je graag bij het bereiken van jouw ideale huidconditie.

Susan