Nieuwe BRUSHBEAUTY TEA & Janssen Cosmetics producten.
14 november 2015
NIEUW! Injectables & Beauty High Tea | 50% korting op 2e Priti NYC nagellak
23 februari 2016
Show all

Sparkling looking good christmas

Janssen Cosmetics Christmas giftbox

Heerlijk om te krijgen, leuk om te geven. De nieuwe christmas giftboxen van Janssen Cosmetics en giftbags van Neoderma. Wees er snel bij want OP=OP.

Kies uit de Janssen Cosmetics Vitaforce C Giftbox: voordelige Limited Edition giftbox gevuld met Vitaforce C Cream & Vitaforce C Complex of Regeneration Giftbox: Limited Edition giftbox gevuld met De-Age & Re-Lift Cream, Bi-Care Eye Cream en Trifolia Face Mask.

De Neoderma Rebalancing Giftbag voor de gecombineerde huid bevat een talgregulerend, matterend masker en crème. Voor het verminderen van pigmentvlekken en het oplichten van de huid kies je de Neo-White Giftbag met Neo-White Cream & Mask.

TIP! Kerst cadeaus

Heb je moeite met het verzinnen en vinden van een origineel kerst cadeau? Klik hier voor inspiratie.

Eyelifter

Een jeugdige oopopslag wil toch iedereen? Wil je graag je kringen, wallen, rimpels & lijntjes rond je ogen verminderen? Probeer dan eens de BYAS eyelifter. Dit huidverjongende apparaat is speciaal ontwikkeld voor je ogen en eenvoudig in gebruik. Door microfibratie en iontoforese kunnen werkstoffen nog dieper in je huid dringen, waardoor resultaat snel zichtbaar is. Laat je verrassen!

Party wimpers

Met de unieke PAPERSELF party wimpers zijn jouw ogen de blikvangers op elk feest!! Nu extra voordelig!

Levering kerstdagen

Dinsdag 22 december versturen wij de laatste bestellingen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen voor kerstmis te leveren echter BRUSHBEAUTY kan dit niet garanderen. Wij wensen iedereen een sparkling looking good christmas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *