Perfect Detox Box | GRATIS huidanalyse | Tot 25% korting op REVALÉSKIN

Summer proof make-up | home-made ice tea | 5 euro korting travelset LAVIESAGE
3 juli 2016
NIEUW! permanente make-up | wimperverlenging by RevitaLash | 10% korting PRIORI mineral skincare SPF 25
11 oktober 2016
Show all

Perfect Detox Box | GRATIS huidanalyse | Tot 25% korting op REVALÉSKIN

  • NIEUW! Perfect Detox Box
  • Tot 25% korting op REVALÉSKIN producten
  • GRATIS professionele huidanalyse & huidadvies
  • 10% Korting op Neo-White productenNIEUW! Perfect Detox Box

Janssen Cosmetics heeft een fantastische Limited Edition Perfect Detox Box samengesteld om na de zomer je huidcellen te ontgiften. De box bevat de AWARD WINNING Detox Cream en 7 detox ampullen. Binnen een week een vitalere, frisse huid en uitstraling! Lees meer….


Tot 25% korting op REVALÉSKIN producten

De producten van REVALÉSKIN zorgen voor zichtbaar resultaat. Ze maken je huid lichter, minder vlekkerig, zacht en glad. REVALÉSKIN wordt ontwikkelt door wetenschappers die de nieuwste technieken en ingrediënten toepassen.

Zoals de foto hierboven laat zien worden de producten binnenkort voorzien van een nieuwe formule én verpakking. Daarom geven wij nu extra hoge kortingen! Wees er snel bij! Bestel hier.


Gratis professionele huidanalyse & huidadvies

Wil je de kwaliteit van je huid verbeteren? Maak hier een afspraak op donderdag 29 september voor een GRATIS huidanalyse & huidadvies bij BRuSHBEAUTY salon te Uitgeest.

NOTE: Schrijf alvast in je agenda; vrijdag 14 oktober kun je vrijblijvend een afspraak maken bij de cosmetisch arts voor informatie over injectables. Indien gewenst kan er direct een behandeling plaatsvinden.


10% Korting op Neo-White producten


Een huid die egaler oogt, wie wil dat niet? Overpigmentatie van je huid kan ontstaan ongeacht huidtype of leeftijd. Bijvoorbeeld door zwangerschap, zon, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen.

De Neo-White producten van Neoderma zijn verrijkt met zeer actieve, natuurlijke ingrediënten die de aanmaak van melanine in de huid normaliseren. Breng de producten plaatselijk aan op de pigmentvlekken om deze te verminderen. Voor de overige delen van het gezicht kun je aangepaste huidverbeterende producten van Neoderma gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *