Meer volume in je haar met ReGenesis | GRATIS healthy brownie bij sparkling looking good tea

NIEUW! permanente make-up | wimperverlenging by RevitaLash | 10% korting PRIORI mineral skincare SPF 25
11 oktober 2016
Huidanalyse & adviesdag maandag 13 februari 2017
6 februari 2017
Show all

Meer volume in je haar met ReGenesis | GRATIS healthy brownie bij sparkling looking good tea

  • NIEUW! ReGenesis zorgt voor extra volume in je haar!
  • 10 Euro korting op LAVIESAGE Skin Secure & Skin Clear
  • GRATIS Pulsin healthy brownie bij aankoop van sparkling looking good tea
  • Update Revaléskin & PRIORI (Jan Marini)NIEUW! ReGenesis shampoo & conditioner

Dun, fijn en futloos haar geef je meer volume met de nieuwe ReGenesis shampoo & conditioner. Deze shampoo en conditioner zijn zuinig in gebruik en helpen om de gezondheid van je haar en hoofdhuid te verbeteren. Laat je haar er voller en dikker uitzien! SHOP >10 Euro korting op LAVIESAGE Skin Secure & Skin Clear

Last van ontstekingen, verstopte poriën, rosacea of couperose? Begin bij de basis en kies voor de huidsupplementen Skin Secure (rosacea & couperose) of Skin Clear (acne) van LAVIESAGE. Deze zijn speciaal ontwikkelt om ontstekingen in de huid te verminderen. Ontvang nu 10 euro korting met kortingscode LV10BS. SHOP >  


GRATIS Pulsin brownie bij aankoop van sparkling looking good tea

Relax, feel & look good! Geniet van de pure thee van BRUSHBEAUTY in combinatie met de Pulsin brownie bomvol gezonde ingrediënten als dadels, cashewnoten, rauwe cacao, gojibessen, frambozen en maca. Bij aankoop van een BRUSHBEAUTY sparkling looking good tea in blik ontvang je een GRATIS brownie naar keuze! SHOP >


Update Revaléskin & PRIORI (Jan Marini)

De formule van RevaléSkin is verbeterd! Wel 24x meer anti-oxidanten om je huid optimaal te verbeteren en beschermen! Er zijn een aantal producten die komen te vervallen, namelijk het Skin Firming Serum en Natural Defence SPF 25 van Revaléskin en de Daily Defense SPF 30 van PRIORI. Hiervoor in de plaats is de PRIORI Mineral Skincare Powder SPF 25 maar ook de NIEUWE Jan Marini Physical Protectant SPF 30 in het assortiment gekomen.

De Jan Marini Physical Protectant SPF 30 is een zijdezachte crème met een bruine tint die transparant wegsmeert doordat de crème licht en fijn van structuur is. Voelt zeer prettig aan op de huid en geeft een matte finish. Wat ons betreft een echte topper die je huid optimaal beschermt tegen UVA- en UVB stralen maar ook een verzorgende en anti-age werking heeft! SHOP >

P.S. De laatste producten in “oude verpakking” van Revaléskin nu met 25% korting! SHOP >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *