Healthy chocolate | Janssen Cosmetics & Tanning Mist met korting

NIEUW! Injectables & Beauty High Tea | 50% korting op 2e Priti NYC nagellak
23 februari 2016
Lente make-up | TINte lipgloss 20% korting | Win beautyproducten t.w.v. 75 euro!
20 maart 2016
Show all

Healthy chocolate | Janssen Cosmetics & Tanning Mist met korting

  • NIEUW! Healthy chocolate, brownies & snacks
  • Tanning mist, voor een natuurlijk bruine tint 
  • Nu extra voordelig, huidsupplementen voor een gezonde, stralende huid 
  • Janssen Cosmetics producten met 10 euro korting
  • BRUSHBEAUTY in de mediaglutenvrij – eivrij – lactosevrij – vrij van geraffineerde suikers – veganistisch

NIEUW! Healthy chocolate, brownies & snacks

Schuldvrij snoepen, kan dat? Wel met de biologische snackrepen van Raw-Bite. Deze bevatten o.a. dadels, noten, rauwe cacao en proteïne (handig na het sporten!) en het belangrijkste: ze zijn heel erg lekker! Goed voor lichaam & huid en verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: Raw Cacao, Vanilla Berries, Apple Cinnamon en Protein.

Daarnaast heeft BRUSHBEAUTY ook de gezonde, biologische chocolade snacks van CHOCOdelic in het assortiment. Een hazelnoot, amandel of bes (goji– of moerbei) omhuld met pure chocolade (rauwe cacao gezoet met kokosbloesem).

Ook nieuw zijn de raw chocolate brownies van Pulsin, verkrijgbaar in 3 smaken: amandel/rozijnframbozen/gojibessen en maca. Heerlijk met een kopje “sparkling looking good tea”. Kortom je hebt geen excuus meer nodig! Lekker, gezond en natuurlijk genieten!Nu extra voordelig, huidsupplementen voor een gezonde en stralende huid!

Pak je huid(probleem) aan bij de oorsprong met de huidsupplementen van LavieSage. De beautysupplementen bestaan uit 100% natuurlijke voedingsstoffen die  een positieve werking op de huid hebben. De basis; verzorgen en beschermen van je huid doe je met Skin Balance (vult huidvetten aan en remt ontstekingsreacties) en Skin Protect (beschermt tegen oxidatie van huidvetten en UVA & UVB schade, vermindert de vorming van pigment).

De supplementen kun je combineren met jouw favoriete huidproducten maar ook met Skollagen voor het verminderen van rimpels en lijntjes of Skin Secure voor vermindering van couperose en rosacea. Nu 5 euro korting op een Skin Balance en Skin Protect starters/vakantie set!Tanning Mist, voor een natuurlijk bruine tint!

Toe aan een bruin kleurtje maar zit een vakantie (nog) niet in de planning? Met de White to Brown Tanning Mist zelfbruinende spray creëer je eenvoudig en snel een natuurlijk bruine tint. Nu extra voordelig!


Janssen Cosmetics producten met korting!

We hebben een aantal producten van Jansssen Cosmetics zonder omdoos die we met korting mogen verkopen. Profiteer dus snel van deze koopjes! Klik hier.

P.S. Lees hier mijn blog over het verminderen van ouderdomsvlekken met de nieuwe Dark Spot Perfector van Janssen Cosmetics.


BRUSHBEAUTY in de media

Ook de media is dol op de producten van BRUSHBEAUTY! Onlangs heeft het magazine Buitenleven weer verschillende publicaties gedaan van de BRUSHBEAUTY sparkling looking good BEAUTIFUL SKIN TEA, Anne Taintor toilettas “Inner beauty is for amateurs” en TINte Cosmetics Vintage Moisturizing Lipcolor “Peppermint”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *