Lente make-up | TINte lipgloss 20% korting | Win beautyproducten t.w.v. 75 euro!

Healthy chocolate | Janssen Cosmetics & Tanning Mist met korting
23 februari 2016
Moederdag cadeau tip | thee accessoires | nieuwe uitstraling LAVIESAGE
31 mei 2016
Show all

Lente make-up | TINte lipgloss 20% korting | Win beautyproducten t.w.v. 75 euro!

  • NIEUW! Spring/Summer make-up collectie LOOkX
  • Ladies Night by Colette Sol Shoes 
  • WIN! BRUSHBEAUTY BOX t.w.v. 75 euro
  • 20% Korting op TINte lipgloss
  • Prijswijziging Janssen Cosmetics


NIEUW! Spring/Summer make-up collectie LOOkX

Het mooie weer komt er weer aan! Tijd om je make-up look aan te passen. LOOkX heeft dit seizoen gekozen voor basic tinten oogschaduw die je perfect kan combineren met frisse, zomerse tinten. Rood is nog steeds hot op je lippen, in combinatie met de Sun Protector Powder creëer jij alvast een zonnige look! Laat je inspireren. Bekijk hier de nieuwe collectie en de opbrengtechnieken.Ladies Night by Colette Sol Shoes

Dinsdag 22 maart a.s. van 19.00 – 22.00 uur is BRUSHBEAUTY aanwezig op de Ladies Night by Colette Sol Shoes te Heemstede. Samen met DressFactor (ontwerp je eigen jurk, top of rok), sieradenontwerpster en goudsmit Paulien Engles, De Kleurenverdieping (kleur, stijl en imago advies) en natuurlijk Colette Sol Shoes (presentatie nieuwe zomercollectie) zorgen wij voor een inspirerende avond, schenken wij onze BRUSHBEAUTY sparkling looking good tea en tonen wij een deel van onze collectie.

Wil je ook aanwezig zijn bij dit unieke event? Stuur een email naar info@brushbeauty.nl en wij sturen je het adres toe, de toegang is gratis!WIN! BRUSHBEAUTY BOX t.w.v. 75 euro

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn wij druk bezig (geweest) met het plaatsen van nieuwe afbeeldingen op de webshop om de kleuren van de make-up nog beter over te laten komen en deze compleet te maken met duidelijke omschrijvingen en ingrediënten lijsten. Dit alles om jou nog eenvoudiger en overzichtelijker online te laten shoppen!

Maar wij willen graag nog meer aanpassingen doen! Voordat we de aanpassingen doorvoeren zouden we graag van je willen weten wat jij nog mist of anders zou willen zien op de webshop. Wij vragen een paar minuten van je tijd om voor 1 april hier een enquête in te vullen. Als dank verloten wij onder alle deelnemers een BRUSHBEAUTY BOX vol met beauty producten t.w.v. 75 euro*, zeker de moeite waard dus en wie weet worden jouw tips en ideëen straks toegepast op de BRUSHBEAUTY webshop!

*prijswinaar wordt bekend gemaakt op de BRUSHBEAUTY facebook pagina


20% Korting op TINte lipgloss

De glanzende lipgloss van TINte zorgt voor langdurige hydratatie en sprankelende lippen. Verzorgende bestanddelen zoals sheaboter maken je lippen zacht. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Mooi om te combineren met je voorjaarslook! Klik hier voor 20% korting.


Prijswijziging Janssen Cosmetics

Per 1 april 2016 wordt er op de Janssen Cosmetics producten een kleine prijsverhoging doorgevoerd. Ook gaan er een aantal producten uit het assortiment waaronder de BB Cream en Cleansing Mousse. Er is een nieuwe formule ontwikkeld voor de Face Guard SPF 30 en wij verwachten binnenkort twee nieuwe producten voor de extreem gevoelige huid. We houden je op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *