Moederdag cadeau tip | thee accessoires | nieuwe uitstraling LAVIESAGE

Lente make-up | TINte lipgloss 20% korting | Win beautyproducten t.w.v. 75 euro!
20 maart 2016
Tips voor jouw festival look! | 10% korting Neoderma Hydration | GRATIS lipbalm SPF 15 bij nieuwe producten JANSSEN COSMETICS
12 juni 2016
Show all

Moederdag cadeau tip | thee accessoires | nieuwe uitstraling LAVIESAGE

  • Moederdag cadeau tips
  • Cosmetisch artsen vrijdag 27 mei bij BRUSHBEAUTY salon
  • NIEUW! Handige thee accessoires
  • 10% Korting op Neoderma Blue Blood Gel & Sun Cream
  • Nieuwe uitstraling LAVIESAGE, hoge korting op “oude verpakkingen”


Moederdag cadeau tips

Op zoek naar een origineel moederdag cadeau? Bekijk hier al onze favorieten! Kom langs op zaterdag 7 mei a.s. van 10.00 tot 13.00 uur bij BRUSHBEAUTY salon om het ultieme verwen cadeau uit te zoeken voor je moeder, we helpen je graag! Bestellen op de webshop kan natuurlijk ook, wij zorgen dat je het voor moederdag in huis hebt! Speciale moederdag actie: BRUSHBEAUTY sparkling looking good tea nu voor 9,95! Botox & injectables bij BRUSHBEAUTY salon

Vrijdag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur zijn cosmetisch artsen Dr. Jannine Wilpshaar en Drs. Elvira Serlier van The WOW Factory weer aanwezig. Maak een afspraak voor een gesprek via info@brushbeauty.nl of tel. 0650984237 (Susan Duijn, BRUSHBEAUTY) om je te laten informeren over injectables. Indien gewenst kan er direct behandelt worden.NIEUW! Handige thee accessoires voor losse thee

We zijn heeeel erg lang op zoek geweest naar de perfecte theezeef & theefilters voor onze “sparkling looking good tea”. Maar we hebben ze gevonden!! Zet je perfecte kop thee eenvoudig en zonder losse blaadjes in je water met deze thee accessoires! Doordat de papieren filters flexibel zijn en zowel bij de RVS filters als bij de papieren filters de bladeren volledige ruimte krijgen om te ontvouwen geven de thee bladeren een optimale smaak af! Bekijk hier alle thee filters.10% Korting op Blue Blood Gel & Sun Cream

Tot en met 15 mei a.s. krijg je 10% korting op de bestsellers van Neoderma! De Blue Blood Gel en Sun Cream bevatten beide het ingrediënt perfluorcarbon, deze werkstof verbetert de zuurstofopname in de huid waardoor de celvernieuwing versnelt en zorgt voor herstel & verjonging van de huid. Daarnaast biedt de Sun Cream een bescherming SPF 30. Verkrijgbaar in 3 tinten (beige, natural & dark) en 1 transparante versie. Bekijk hier de actie.


 

Nieuwe uitstraling LAVIESAGE!

Een nieuwe, trendy verpakking voor producten die al jaren hun werking bewijzen, LAVIESAGE nutricosmetics. We hebben nog enkele “oude verpakkingen” waar je met onderstaande kortingscodes heel voordelig mee kan shoppen! Beslis snel want OP=OP!

Skollagen 10 euro korting met code: LV25K
Skin Support 8 euro korting met code: LV14SS
Set Skin Balance & Protect 8 euro korting met code: LV58SBP
Skin Clear 30 tabs 5 euro korting met code: LV47SC
Skin Clear 90 tabs 5 euro korting met code: LV99F
Skin Secure 10 euro korting met code: LV36SY

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *