BEHANDELING | PEELING

__________

 

Een gezonde, gladde en egale huid, dat wil jij toch ook?

Daar nemen we even de tijd voor, dus tijdens onze eerste kennismaking probeer ik door middel van een intake gesprek je wensen te achterhalen zodat ik je een product en/of behandel advies op maat mee kan geven.

Wij behandelen de huid met peelings. Wat houdt dat in?
Een peeling is het aanbrengen van biologische kruiden of een gel substantie gemaakt van fruit- en/of melkzuren op de huid. Een peeling heeft een intensief exfoliërende (verwijderen van dode huidcellen) werking op de huid. Maakt de huid glad, egaal, glanzend en zorgt voor optimale werking van cosmetische ingrediënten.

Waarom?
Wij willen, net als jij, graag een fantastisch resultaat! Door het gebruik van huidverzorgende producten die speciaal op jouw huid zijn afgestemd, in combinatie met behandelingen op hoog niveau kunnen wij dit samen realiseren!

Wij bieden 6 verschillende peelings aan:

Milde tot intensieve fruitzuur peeling:
JANSSEN COSMETICS EXFOLIATING PEELING SYSTEM

Peeling op basis van fruitzuur die stapsgewijs wordt geïntensiveerd. Voor een gladde, frisse huid en een gezonde glow!

NIEUW! Natuurlijke kruiden peeling:
NEODERMA BIO PEELING - FLORET

Peeling op basis van algen. mineralen en plantenextracten, geschikt voor de gevoelige huid. Zuivert de acnegevoelige huid, helpt ouderdomsvlekken en rimpels glad te strijken. De huid ziet er jonger, frisser en vernieuwd uit.

Intensieve natuurlijke kruiden peeling:
NEODERMA BIO PEELING

Peeling op basis van kruiden. Herstelt en verbetert de huid op een natuurlijke en effectieve manier. Vermindert pigment, gaat huidveroudering tegen en maakt de huid glad.

Enzymatische 99% natuurlijke peeling:
PRIORI TTC PEELING

Peeling op basis van papaya en pompoen enzym extract. Zorgt voor een gezonde glow door stimulatie van de doorbloeding, vermindert pigment, kalmeert en voorkomt huidveroudering.

Intensieve melk- en glycolzuur peeling:
PRIORI LCA PEELING

Peeling op basis van melkzuur, antioxidanten en vitamine A, C en E & Pro Vitamine A. Maakt de huid helder, glad en geeft volume. Vermindert pigment, ontstekingen en kalmeert de gevoelige/acne huid.

Intensieve melkzuur peeling: 
PRIORI Q+SOD PEELING

Peeling op basis van melkzuur, Super Oxide Dismutase [SOD] en CoQ10. Geeft een jong, fris en glanzend resultaat. Maakt de huid strak, glad en geeft volume.

Een behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht, peeling, verwijderen oneffenheden, masker, oogverzorging, serum, gezichtscrème plus gezicht beschermende crème. 

Lees hier meer over de verschillende soorten peeling.

LED therapie:
Behandeling met het PRIORI Unveiled LED Mask voor versteviging, volume, verminderen van lijntjes en rimpels en kalmering van de huid. Maakt de huid helder en fris. LED therapie is niet invasief, geeft geen warmte af en heeft een behandeltijd van slechts 10 minuten. Te combineren met elke gewenste peeling.

BEHANDELING

KUUR*
Milde tot intensieve fruitzuur peeling € 65,00 € 235,00
NIEUW! Natuurlijke kruiden peeling – Floret € 74,00 € 264,00
Enzymatische 99% natuurlijke peeling € 72,00 € 258,00
Intensieve melk- & glycolzuur peeling € 76,00 € 270,00
Intensieve melkzuur peeling € 83,00 € 296,00
NIEUW! LED therapie € 25,00 € 249,00**
LED therapie i.c.m. gezichtsbehandeling € 15,00
*4 behandelingen in 4 weken
**12 behandelingen in 4 weken
Een huidverbeterende behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht, peeling, verwijderen van oneffenheden, ampul/corrigerend serum, masker,
huidverbeterende en beschermende oog- en gezichtsverzorging. De peelings zijn huidvriendelijk en hebben geen hersteltijd nodig (geen extreme schilfering of roodheid).