__________

Susan Duijn | Schoonheidsspecialist en eigenaar BRUSHBEAUTY

De mix van passie voor cosmetica, mensen en ondernemen zorgt ervoor dat Susan het geven van beauty behandelingen, het klant contact, het innoveren binnen haar bedrijf nog steeds ziet als een uitdaging. BRUSHBEAUTY, gestart als Beautysalon Susan, is opgericht in 2004 en werd, na toevoeging van een webshop, in 2009 omgedoopt tot Brush! Inmiddels heeft BRUSHBEAUTY door heel Nederland maar ook in het buitenland een hele schare fans die dagelijks producten bestellen op de webshop of een huidverbeterende behandeling ondergaan.

__________

Dr. Jannine Wilpshaar & Drs. Elvira Serlier | Cosmetisch arts

Cosmetisch artsen Jannine en Elvira zijn met hun kliniek van The WOW Factory gevestigd in Sneek maar rijden regelmatig naar Noord Holland, waar ze 15 partners hebben, om rimpelbehandelingen uit te voeren. Hiervoor gebruiken ze onder andere een botuline toxine en een biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur (lichaamseigen zuur). Beide zijn afgestudeerd in geneeskunde, opgeleid tot gecertificeerd
cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). 

__________

Madya Donker | Permanente make-up specialist

Met meer dan 10 jaar ervaring in het zetten van permanente make-up is Madya een echte vakvrouw. Door het volgen van verschillende masterclasses houdt ze haar kennis up to date en blijft ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot permanente make-up. Voor een natuurlijk resultaat kan ze meerdere technieken met elkaar combineren.