PERMANENTE MAKE UP

__________

 

Permanente make-up is dé oplossing voor iedereen die er elk moment van de dag verzorgd uit wil zien.

Heb je moeite met het aanbrengen van make-up, snel last van allergische reacties of weinig tijd? Met permanente make-up zie je er altijd sprankelend uit! Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen, lippen of oogleden (eyeliner of infralashes) om deze te accentueren en/of te corrigeren. 

Infralashes is de meest natuurlijke variant van alle permanente make-up eyeliners. Met deze techniek wordt er pigment aangebracht tussen je eigen wimperhaartjes. Het effect is een subtiele, vollere wimperaanzet.

Met lipblush worden de contouren van de lippen gecorrigeerd, dit zorgt voor een vollere vorm. Door de behandeling krijg je ook symmetrie in je lippen. Dit alles met een naturel look. Met lipblush kan ook de kleur van de lippen worden aangepast en opgefrist.

Permanente make up is perfect onder alle omstandigheden dus ook tijdens het zwemmen, sporten of een sauna bezoek. Jouw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit!

We doen er alles aan om jouw wensen zo goed mogelijk te achterhalen en uit te voeren. BRUSHBEAUTY is trots dat we met één van Noord-Hollands beste permanente make-up (PMU) specialiste Madya Donker samenwerken.